ඉහළ කාර්යඵල වැඩ පරිසරයක් සඳහා මානව සම්පත් කළමනාකරණයේ බලපෑම - Randika, Kasun; Chaminda, Jaliya; Gajasinghe, Pradeep; Kasundara, Piumi; Yashodha, Aruni; Sanjeewani, Deepthi (University of Sri Jayewardenepura, Nugegoda, 2015)
Pdf is attached
Ihala Karyaphala Wada Parisarayak Sandaha Manawa Sampath Kalamanakaranaye Balapama