සංස්කෘතික සාධක රැකියා ජීවිත සමබරතාවයට සිදු කරන බලපෑම ශ්‍රී ලංකාව ඇසුරින් සිදු කරන විමර්ශනයක් - Perera, Tharushi; Weerasinghe, Nayomi; Kappetiarachchi, Malmi; Keenawinna, Sathmi; Jayawardhana, Wasana (University of Sri Jayewardenepura, Nugegoda, 2014)
Pdf is attached
Sanskruthika Sadhaka Rakiya Jeewitha Samabarathawayata Sidu Karana Balapema Sri Lankawa Asurin Sidu Karana Wimarshanayak