මානව සම්පත් කළමනාකරණය තුලින් ඉටු වන සමාජීය වගකීම සැබෑවක්ද? නැද්ද? - Amarathunga, B.B.; Chandrasiri, H.M.; Dodangoda, H.; Hewage, G.G.; Madugalla, S.; Menaka, S. (University of Sri Jayewardenepura, Nugegoda, 2014)
Pdf is attached
Manawa Sampath Kalamanakaranaya Thulin Itu Wana Samjeeya Wagakeema Sabaawakda? Nadda?