වෘත්තීයක් තෝරා ගැනීම සඳහා බලපාන සාධක - De Alwis, Sulakshana; Maduranga, Charitha; Jayasekara, Madhura; Fernando, J.R.K.; Achalanka, Iresha (University of Sri Jayewardenepura, Nugegoda, 2012)
Pdf is attached
Vruththeeyak Thora Ganeema Sandaha Balapaana Saadhaka